Aşk Doktoru

 Herkesin hayatında illaki ilişkisi olmayan hatta kendi ilişkisinde büyük hatalar yapan bir aşk doktoru mutlaka vardır. O kadar mantıklı konuşur ki dinlerken yeni şeyler keşfetmiş gibi hissedersiniz. Bazen de bir kahve falı baksan sen geleceğimi de söylersin hadi kapatıyorum bi bakıver denir. 

 Aşk doktorları konuşurken bir filozof gibi davranır. Aslında genel olarak İsviçreli bilim adamlarının dahi kabul ettiği, tüm kişisel gelişim kitaplarında olan biteni anlatır. Bu tabii ki iyi bir bilgi paylaşımı. Lakin her ilişki kendine özel olduğu için o genel geçer durumlar hiç bir işe yaramaz. Kendisi de dahil bunları uygulayamayan o aşk doktorları herkes için vazgeçilmez bir rahatlama adresidir. 

 Çünkü ne söylerse söylesin, bende dahil hep bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz. Ve asla mükemmel kadın ve erkek yazılı ya da sözlü metotlarla bulunacak bir şey değildir. Onu gördüğünüz de işte buldum! deyip, bir kaç ay sonra hayır hiç tahmin ettiğim gibi olmadı diyebilirsiniz çok normal. Çünkü bazen sizi karşınızdaki insana çeken şey sıkıldığınız yalnızlığınız olabilir. Kendiyle mutlu olamayan kimseyle mutlu olamaz diye efsane bir söz var kimin sözü bilmiyorum ama tek inandığım şey budur. 

Asla aşkta planlar yapmayın, sürprizlere açık olun. Düşündüklerini özgürce söyleyemediğiniz ve sizi mükemmel olmak zorunda bırakan hiç kimsenin yanında kalmayın. Asla üzgün uyumanıza izin veren birini de affetmeyin.
Kimse mükemmel değildir sözünü de unutmayın. Sizde olmak zorunda değilsiniz ve hangi yaşta olursanız olun hata yapma lüksünüz hep olacak.

Sizin hayatınızı yaşayan  ya da yaşamak isteyen birine denk gelmeniz dileği ile. 

Bizim grubun aşk doktorundan sevgilerle :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kral Konuştu

Şahsiyetinizi Nasıl Alırsınız?

Pamuk Prens ve Prensesler

Her Samuray Ne Zaman Bırakması Gerektiğini Bilir

Kim Daha İyi Aldattı ? Who Cheated Better?

Ağlamıyorum Gözüme Geçmişim Kaçtı

Bu Akşam Saygılar Benden

Merhaba.

Kokumdaki Karışık Ruhlar

Egolomania