Pamuk Prens ve Prensesler

 Daha çok pamuk prenseslere alışık olduğumuz bir dönemdeyiz. Eskiden kadınlarımızı tarih yazardı şimdi ise pamuk prensler onlara yazıyor. Elinden hiç bir iş gelmese de bir pamuk prensesle birlikte olmak isteyen binlerce erkek var. Bunların eşleşmesi daha çok resimsel olduğu için fazla uzun sürmüyor zaten ilişkileride. Sosyalda medyada  üstünde oynanmış resimler ya da paranız çoksa bir dizi dudak, göğüs ve kaş göz ameliyatından sonra bir pamuk prenses olabilirsiniz. Ha biraz da bildiklerinizi unutup ağzınızı hiç kapatmadan konuşmayı öğrenmelisiniz.

 Peki ya pamuk prensler ?
Onlarda kadınlar tarafından en çok beğenilen erkekler oluyor kendileri. Herşey altın tepside hazır sunulduğu için hiç bir konuda problem çıkarmazlar. Genel olarak toplumda bilinen marka ve aksesuarlarla gezdikleri için kültürlü bile sayilabilirler. Aile büyükleri tarafından yedirilip, içirilip, giydirilen ve Aslan, Kaplan gibi sıfatlarla onurlandıran henüz metro istasyonunda hangi yöne gideceğine karar veremeyen o kedi kadar uysal varlıklardır.
Bir ilişkide erkeğin pamuk prens olduğunu nasıl ortaya çıkarırsınız?

 En küçük bir problemde içine kapanan, öfkelenince erdemli gibi davranıp sakince susan ya da en masum hallere bürünüp açıklamaya çalışır gibi davranan
neyse diyerek sabrediyor edalarında hareketlerle sosyal medya göndermeleri yaparken görebilirsiniz onları. Asıl ip ucunu söylüyorum dinleyin, -"seninle bu konuyu yüzyüne konuşmalıyız" cümlesinden sonra kalp krizi bile geçiriyor olabilirler aman dikkat. 
Çünkü bir çözümü, cevabı ya da açıklayabilecegi bir nedeni yoktur.

 Hayatında başkaları tarafından sorunları çözülen pamuk prens ve prensesler ne yazık ki bu noktada gün yüzüne çıkarlar.
Bir ilişkide fedakarlık yapmaya çalışana ilişkide ki güçlü karakter diyoruz.
Peki ya neden bir kişi güçlü rolünü üstleniyor?
"Seven taraf yapıcı taraftır" safsatası ya da "sorun çözücü" yakıştırması doğru değildir. Kendi hayatını kendisi kontrol altında tutan erkek ya da kadın yüzleşmeyi bildiği ve resmi çok kolay gördüğü için denemeye kendisi karar veriyor.
İş hayatınızda eğer çok başarılı biriyseniz bunun sebebi de pamuk prens ya da prenses bir yöneticiniz olduğu içindir. Şımarık halleri ile kendilerinde olamayan yeteneklerini sizinkiyle kıyaslamaya kalkarlarsa onlara pamuk prens ya da prenses tavrı ile yaklaşın.

Pamuk prens nasıl olur demeyin biraz önce yukarıda detaylı anlattım :) Bir doz almanızda sakınca görmüyorum lakin hoşunuza giderse lütfen geri dönmeyin çünkü içinizdeki pamuk prensesi buldunuz tebrik ederim.

Günün sonunda güçlü kadınların ve erkeklerin ortak özelliklerinden tek bir tanesi de pamuk kalpli olsalar da hayata karşı kaya gibi sağlam olmalarıdır. 


Özgür YAVER

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kral Konuştu

Şahsiyetinizi Nasıl Alırsınız?

Her Samuray Ne Zaman Bırakması Gerektiğini Bilir

Kim Daha İyi Aldattı ? Who Cheated Better?

Ağlamıyorum Gözüme Geçmişim Kaçtı

Bu Akşam Saygılar Benden

Merhaba.

Kokumdaki Karışık Ruhlar

Egolomania